tirsdag 7. juni 2011

Thor hjemme på "ferie" på Nordvik

Utvikling av nytt klatrefelt.

Det var dårlig med klatrefelt i hjemmtraktene. Så i fjor sommer hadde jeg en befaring i nærområdet og oppdaget potensialet for utvikling av et felt. I grovt fant jeg 2 sektorer, jeg tok kontakt med Jo som var mer enn villig til å være med. Vi startet på sektoren med lette svaruter og en 3-4 naturlige linjer. Denne sektoren er i ferd med å bli ferdigstilt nå (bilde kommer). Her er det bla 2 50-60m lange natulige linjer. ca 8 lette sva ruter og 1 egge på ca grad 8.

Siden det har regnet en del i sommer har vi sett etter nye mulige sektorer og det har dukket opp 3 nye potensielle. Den ene (daniels kjeller) var til all overmåte tørr i pissregnet. Her satt vi inn et angrep og Daniels kjeller sektoren har ca 9 ruter hovedsakelig på 6`er tallet ca 12-15 m. Det gjennstår kun å bolte de to siste samt rydde litt opp i anker og bolt plassering.


Daniels kjeller

Jo gjør seg klar for førstebestigning.

Jo cruiser siste crux

Ankret klippes




2 kommentarer:

  1. Etablerte dokke ruter på sektor ved svingen?
    Vegard V

    SvarSlett
  2. Jada, der er det 8 lette sva ruter. Eggen ble bolta og ligger på 8`er tallet. Det er 2 50-60 m lange naturlige linjer, ca grad 6+ (fikk godt mesteparten av den ene) disse må renskes. Det er også 3-4 andre naturlige linjer som pusses i sommer. Alle rutene ser ut til å være av god kvalitet.

    SvarSlett